подкова

подковаПодкова в Годината на коня носи късмет и успех Подкова в Годината на коня носи късмет и успех

Когато решите да помогнете на съдбата си, то непременно внимателно избирайте амулетите и талисманите, които превръщате в средство, чрез което показвате на вселената, какво искате и от какво имате нужда.

Всеки сувенир има своето предназначение, излъчване, заряд и допълнително вие или тези, които са го изработили го зареждат с такъв. От този момент нататък той носи за собственика си това, което привлича.

Изключително важно е да знаете, че тези сувенири, за да имат своята магичност, трябва да са ръчно изработени и от естествени материали.

Не се поддавайте на ниската цена, на масовото китайско производство и на некачествените материали.

Не случайно всички тези жаби и риби, които сте наредили в ъгъла на парите (според ФЪН ШУЙ) не ви носят пълни чували.

Тайната на вълшебството е съвкупност от критерии, които трябва да бъдат изпълнени, за да сте сигурни, че притежавате точния талисман или амулет, който работи за вас. На първо място да не е масово производство (и чрез машини), а да е ръчно изработен от занаятчии. На второ място – да е от естествени материали: дърво, камък, глина, вълнена прежда, естествен памук, лен, дърво, метал. На трето място – да вярвате и да го начерчете точно за това, за което го усещате и искате: здраве, късмет, любов, пари, слава…

Тази година, според китайския календар, е годината на ДЪРВЕНИЯ КОН. Тя започва на 4 февруари и е задължително да си набавите талисман, който е от дърво и изобразява кон или подкова. Това ще ви донесе много щастие, здраве, късмет и успех! Ще подсили движението на събитията и живота ви и ще донесе много огнена страст.

Изпратете запитваче чрез формата за контакт и ще разберете как може да си поръчате. Размери, вид и цветове по ваш избор.